Imagina un lloc on desconnectar de tot...

En Mes de Lleó hem rehabilitat més de mil metres quadrats per al seu gaudi. Distribuïdes en dos plantes, primer i porxe amb 8 habitacions amb bany propi totes. OFERIM MITJA PENSIÓ (SOPARS I DESDEJUNIS) , PENSIÓ COMPLETA (grups i lloguer integre ofertes especials tot inclòs) .
DESDEJUNI: 6 €
SOPAR: 15 € MENÚ
MP: 20 €
NO HI HA ACCÉS A CUINA ni BARBACOA en lloguer per habitacions ACCEPTEM MASCOTES davall petició, AMB SUPLEMENT 8EUR/dia, hauran d'anar sempre lligats en zones comunes (incloent terrassa exterior) i no poden accedir ni a menjador ni piscina.
Bar/Restaurante, forn i botiga comestible en Cortes d'Arenós a 1,5 km (5 min amb cotxe).
En lloguer casa completa es demanarà a l'arribada un fiança de 150EUR que tornarem per mitjà de transferència bancària unes 48 hores posteriors a l'eixida.
Hora entrada: 14:00 hores Hora eixida: 11:00 hores (consultar disponibilitat eixides posteriors, subjecta a suplements).
Hora maxima entrada 20.30 hores.
Política cancelacion;3 dies abans del dia entrada es cobrara un 30%, mateix dia 100%

La capacitat de l'allotjament és de 16 persones (consultar supletòries).

Hi ha una zona de pàrquing privat amb arbres, i zones esportives amb distints espais per a l'ús i gaudi d'esports en grup en exterior com: futbol, básquet, tir amb arc, etc.

En la planta baixa hi ha disponible una caixa de jocs d'exterior amb distints elements per al seu gaudi en terrasses exteriors: xarxes portàtils de bàdminton, cordes, discos voladors, joc de birles finlandeses, hula hops, etc,etc.

En la planta baixa hem creat distints ambients; tenim un racó amb una biblioteca i zona de chimenea/lectura, una altra àmplia zona amb sala Tv oberta (l'única en tota la masia) i zona infantil, 2 banys (un d'ells preparat per a minusvàlids) , i un altre saló multiusos,conectamos la planta baixa amb un ampli menjador amb capacitat per a unes 30 persones, amb un mirador a la vall, i cuina de grans mides amb illa central ideal per a cuinar en grup y/o la realització de tallers.

En l'exterior, al voltant de la Masia principal hem condicionat més de 3 mil metres quadrats de terrasses i zones enjardinades, la terrassa principal de més de mil metres vos portarà a una zona coberta amb barbacoes i taules per a menjar. En la terrassa inferior protegida dels vents del nord està la piscina i zona de relax junt amb la mateixa, tot amb vista a una vall verda, en el que les muntanyes i els núvols són el fons del paisatge.

ZONA INFANTIL EXTERIOR I INTERIOR
BARBACOA
MASCOTES*
COCINA*
CAMP FUTBOL
CANASTRA BÀSQUET
PISCINA EXTERIOR
*CONSULTAR PARA SU CONTRATACION, TEMPORALIDAD O DISPONIBILIDAD DE USO