Imagina un lloc on desconectar de tot...

Des de Mes de Lleó vos fem esta proposta, desdejunar-se en la masia eixir passejant cap al poble, són uns 40 min, en el poble veure el Museu del Pa, l'església i vagarejar pels seus empinades i cuidades carrers, admirant les distintes construccions de pedra i fusta, els portals restaurats i si et queden forces pujar a l'ermita que corona el poble, açò et portarà dos horetes si vas tranquil i tornar passejant junt amb el riu. En unes 4 hores es pot completar este agradable i bonic circuit ple de matisos.

¿Què visitar?

ESGLÉSIA CORTES ARENOSO


D'estil barroc, es va finalitzar en 1585, encara que el seu inici de construcció va ser en el 1420, posseïx arcs apuntats en els laterals i en la zona de campanar. Posseïx unes quantes talles i retaules d'interés, Retaules d'Ànimes i del Rosario (s.XVI) ...

¿Què visitar?

BROLLADORS I FONTS CORTES DE ARENOSO


Monument a les aigües:
Antic llavador municipal restaurat a l'entrada del municipi. En el que es poden observar per mitjà de ceràmiques i canelles les nombroses fonts del municipi.

¿Què visitar?

EL REBOLL CORTES DE ARENOSO


Arbre de més de 700 anys d'edat sent de la seua espècie (Quercus faginea) el més vell d'Espanya. Es troba a uns 4 km En la carretera que va cap a Rubielos de Mora ...

¿Què visitar?

MUSEU DEL PA CORTES DE ARENOSO


Es tracta d'un forn comunal morú restaurat i preparat actualment com a Museu del Pa, en el que es troben antics utensilis per a pastar el pa.

¿Què visitar?

ELS TROMPADES CORTES ARENOSO


Este jaciment del segle VII a.C. , en els treballs realitzats fins al moment s'han tret a la llum gran part de la muralla i unes quantes habitacions de diferent funcionalitat, així com forns, llars i xicotets depòsits d'emmagatzemament.

¿Què visitar?

LA PASADILLA MAS DE LEON


Des de la Masia tenim una ruta preciosa que ens porta a la Pasadilla, dins de la mateixa finca, un passeig de 30 minuts. Eixint per la part de darrere del Mas de Lleó eixim de la tanca, a mà esquerra deixem la carrasca del Mas i agafem la senda de la dreta, travessem un bosc de roures jóvens, i arribem a un refugi de pedra, i seguimo pujant fins a arribar a un conjunt de cases de pedres semiderruidas amb una esplanada de pedres planes, des d'on tenim les millors vistes de la vall. si continuem pujant eixim a la carretera i al creuar-la podem arribar fins a l'Ermita de Santa Bárbara, i baixar en una ruta circular per la carretera fins a la desviació del Mas de Lleó, o bé de nou per la Pasadilla si no volem eixir a carretera.

¿Què visitar?

RUBIELOS DE MORA


Qualificat com el poble més bonic d'Espanya, no pots deixar de visitar Rubielos de Mora. Vos proposem que el dia d'arribada el camí ho feu per Rubielos i aprofiteu per a fer una parada i vagarejar un parell d'horetes pels seus carrers i vers el més significatiu del poble, val la pena disfrutar del camí! Passat el poble agafareu la desviació a Fonts de Rubielos i fins Talls la bellesa paisatgística si veniu de dia vos sorprendrà.

¿Què visitar?

CARRASCA MIL·LENÀRIA MAS DE LEON


Darrere de la Masia pujant en uns 10 minuts de passeig arribem a la carrasca de Mes de Lleó, sense determinar exactament encara la seua edat, es tracta d'una carrasca centenària i els pobletans afirmen que no li quedarà molt per a ser mil·lenària. De gran bellesa val la pena acostar-se fins a ella i disfrutar amb un llibre de les seues ombres fresques a l'estiu, o admirar el paisatge de gran bellesa des del banc que hem habilitat per al seu descans junt amb ella.

¿Como llegar?
VALENCIA

Des de València recomanem prendre l'autovia direcció Terol, i agafar la desviació de Rubielos de Mora, al passar el poble anirem a Fonts de rubielos i d'ací a Talls d'arenós, hi ha uns 45 minuts des de la desviació de l'autovia. La masia esta passant el poble a 1.5 km la primera desviació asfaltat que conduïx al camí vell de sant vicent, i 1.5 km més avant a l'esquerra està la pista que conduïx fins a la porta de Mes de Lleó.

¿Como llegar?
MADRID

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

¿Como llegar?
BARCELONA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.