Imagina un lloc on desconnectar de tot...

UNA CASA RURAL I ALGO MÉS...

_________________________

Masia singular del S. XVIII

Un dia arribem ací i ens enamorem, sense més, BIGUES CENTENÀRIES per tots els racons que travessaven murs d'un grossor com antany.

El so del silenci i els 360é de pura naturalesa ens van aclaparar! I llavors ens imaginem un lloc ple de racons acollidors, dissenyem espais per al relax, per a estar amb amics, amb la família, o solos...

Mes de Lleó és a més un lloc perfecte per al senderisme, per al ciclisme i per al turisme actiu.

MES DE LLEÓ AGROTURISME és molt mes que una casa rural, és apuntales una finca amb una plantació de mes de 10 hectàrees de cirerers i pomeres, d'oliveres, melocotones,perales, anouers, ametlers, avellaners i de carrasca trufera. Tenim TRUFA NEGRA SILVESTRE que arrepleguem de dicembre a març. Hi ha un hort amb hortalisses de temporada.

Tot el projecte s'ha dissenyat respectant el medioambiente i usant energies renovables, i la producció serà ecològica. Volem acostar-te a estos productes i que participes en cada etapa en el que t'abellisca, podes, arreplega de fruita, o simplement conéixer i disfrutar de les seues floracions i esplendor a la primavera i estiu.

La història de Cortes d'Arenós es remunta a ibers, romans i àrabs. Amb una ubicació privilegiada, situada entre Peñagolosa i Valdelinares esta població té tot el que és necessari per a passar unes vacacions; muntanya, rius, brolladors, fonts, sendes de tots els nivells, boscos autòctons de roures, carrasques mil·lenàries i altres arbres monumentals, racons per totes les bandes per a descobrir en cada temporada! Els seus carrers empinades i cuidada arquitectura, conservant la pedra i la fusta en les seues estructures inviten a llargs i bells passejos. També una església del s. XV amb talles i retaules del s.XVI de gran valor, portals restaurats, un museu del pa que va ser un forn comunal morú restaurat i dos ermites que coronen el poble amb miradors de gran bellesa paisatgística. Forn de pa de llenya, Botiga de comestibles, Farmàcia i dos bars-restaurants donen un agradable servici als visitants.